Здравейте колеги,искам да Ви попитам нещо.Като си купих Алфа-та на таблото ми свети една червена лампичка във формата на пистолет (нещо като инжектор) как да го оправя?Имам и още един проблем над плафониерата имам едно малко зелено диодче с едно мъничко копче,което може да се нарисне само с игла (Алфа 145 97г.) някой ще ми обясни ли за какво е това???и каква функция има?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не ми е ясно?!?!
Collapse
X
-
Колега, а на нас как да ни е ясно ?!?!
МОЛЯ кръщавай темите си смислено! И попрочети правилата на форума.
Преди да се пусне нова тема с въпрос, първо се проверява с помощта на търсачката, дали вече не е разискван.
И когато имаш два съвсем различни въпроса, трябва да се пускат различни теми.
Ще ти отговоря, като се надявам за в бъдеще да се поправиш.
Лампичката, която ти прилича на пистолет, сигнализира за нередност в инжекционната система. Отиваш на диагностика и ще ти прочетат каква грешка е записана. По въпроса има мнооооого теми, както и тема коя лампа за какво е.
По втория въпрос - това сигурно ти е заводската аларма. Там е датчика за отключване и индикатора на състоянието. Ако нямаш аларма, нямам идея какво е.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
-
По втория въпрос, виж тази тема
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=290790
През това нещо се отключва/заключва някаква памет, също и има нещо свързано с централното заключване.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71стига се търка
по втория въпрос на chernobila...и аз го имам това но мисля, че е за централнотодиодчето светва,когато я заключвам с централното,а когато натисна малкото бутонче централното не сработва
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
незнам вече какво и става на тази Alfaнаправо слагам нова аларма и нещата са готови.Благодаря Ви много за инфото колеги
аааа извинявам се последно въпросче,че вече се шашкам с скоростите ми.... та имат ли реглаж пустите му жила на скоростния лост?????
Last edited by chernobila; d.m.y г., 11:31.
Comment
-
Не, няма реглаж. Ако имаш луфт в лоста, значи или са се износили ябълковидните съединения, или има по-неприятен вариант да е счупена пластмасовата основа на лоста. Идърпай маншона и я погледни. Има и теми, потърси с търсачката "проблем скорости".166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment